2014-06-22 17:35:09• hírek • Szatmar.ro

A hét kérdései

A Szatmár.ro szakértőihez napi rendszerességgel érkeznek kérdések - ezekből szemezgettünk.

Réka: Tisztelt Doktornő, a 4Femina gyógyszerről szeretnék többet megtudni. Az első tablettát akkor kell bevenni, amikor az első fogamzásgátlót? Ebben 28 db.van, akkor nincs szünet a következő dobozig és ezt folyamatosan kell szedni a fogamzásgátló mellé vagy lehet kihagyni pl.1-2 hónapot aztán újra szedni? Mivel úgy írja a prospektusban, hogy ez a gyógyszer csökkenti a fogámzásgátló mellékhatásait, hátha beválna, csak szeretnék több infomációt, válaszát előre köszönöm!

Szatmári Annamária: Tisztelt Réka, a 4 Femina egy táplálékkiegészítő, ami több komponensből áll. Mindegyik "harcol""egy bizonyos fogámzásgátló által kiváltott mellékhatással. Hogyha Ön a fogamzásgátló szedése által  mellékhatásokat észlel (túlsúly, víz visszamaradás, libidó csökkenés, mellben érzett feszültség, lábdagadás, és még sorolhatnám), akkor igen, ajánlott a 4 Femina szedése. A fogamzásgátló után szokás bevenni és allandóan, szünet nélkül. Ha tünetei elmúlnak, lehet pár hónap szünetet is tartani. Minden jót kivánok.


Zsolt: Tisztel ügyvédnő. Válás esetén ha az egyik fél hazasság előtt vásárolt egy lakást, akkor azt köteles megosztani a másik féllel?

Gittinger Orsolya: Nem kell elosztani az ingatlant, mert a házasság előtt szerzett tulajdonra nem vonatkozik a házastársi vagyonközösség.


Elemér: Tisztelt Renáta. Érdekelne, hogy az Ön cégénél egy kertépítés milyen árak között mozog? Mi befolyásolhatja az árat?

Portik Renata: Ez eléggé összetett választ igényel. Konkrét ár nincs, szempont a megrendelő igénye, a kert felülete, jelenlegi állapota. A menet a következő: időpont egyeztetés, helyszín felmérése, árajánlat készítése egy terv alapján (tervezés), és innen kezdődik az esetleges változtatások megbeszélése, munka ütemezése, stb. Dióhéjban ennyi. Az árajánlat magában foglalja a növények beültetését, füvesítést, utak kialakítását, kerti bútor készítését (pl. pergola, stb), esetleg a világítást, de mindegyik felsorolás sok részletet rejt magában külön - külön.


Üdv! azt szeretném kérdezni, hogy a kutyaiskolában meg tudják-e még nevelni az 5 éves keverék kutyám, mivel kiskorától kezdve sajnos rosszul lett nevelve, így nagyon hamis, a családtagokon kívül bárkinek nekiugrana, ha tehetné...alig lehet elvinni állatorvoshoz vagy sétálni, van-e bármi esély arra, hogy szelídebb legyen?

Román József: Üdv! Igen! Maradok tisztelettel Roman Jozsef ,www.dogfrolife.ro,dog for life kutyaiskola:0040744197650

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: